Herfst schrijftafel bij schrijfworkshop Hartschrift te Velp

10 okt 2022, 9:56 Nieuws
notebook 2984108 1920 1
Pixabay
VELP - Hou je van schrijven? Vrijdag 11 november organiseert Hartschrift een herfst schrijftafel. Elk seizoen brengt nieuwe inspiratie, herinneringen en stemmingen met zich mee. Wat doet de herfst met jou?

Schrijfervaring is dan ook niet nodig, zin in schrijven wel.

Door afwisselende schrijfopdrachten over dit thema komt je tekst als vanzelf op papier. Goed of mooi schrijven, daar draait het deze ochtend zeker niet om. Het gaat er vooral om je pen jouw verhaal te laten vertellen. Dat kan verrassende teksten opleveren. Schrijfervaring is dan ook niet nodig, zin in schrijven wel.
De herfst schrijftafel is op vrijdag 11 november van 9.30 – 11.30 uur aan de Dillenburglaan 3 in Velp. Tussendoor is er een pauze met koffie, thee en iets lekkers, passend bij de herfst. De kosten voor de schrijftafel zijn € 15,00. Aanmelden kan via [email protected] .
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.