Hoe zo Incluzio! Incluzio hoe zo!

27 jan 2021, 17:56 Nieuws
beestenboel
INGEZONDEN - Volgens de laatste update op de site van de overheid zijn buurthuizen, inloophuizen en wijkcentra dicht voor vrije inloop. Wel mag op genoemde plekken ondersteuning worden geboden aan kwetsbare personen zoals georganiseerde dagbesteding en jongerenwerk.

In Dieren is het Inloophuis en in Velp Het Raadhuis dagdelen geopend.

Geïnformeerd in De Steeg (gemeente Rheden) waarom deze wel geopend zijn en zit de rest op slot zit?
Antwoord: In beide gevallen zijn professionele krachten aanwezig!
Een unieke kans voor Incluzio Rheden (voorheen: Radar Uitvoering Oost) om zich op professionele wijze te presenteren aan de inwoners van onze gemeente. Want zoals Incluzio ook zelf zegt: 'Wij bouwen aan een nieuwe samenleving. Wij bieden ondersteuning aan talloze vrijwilligers organisaties en bieden snelle en kwalitatieve hulp en ondersteuning aan inwoners! Staat te lezen in de Incluzio Nieuwsbrief “Van elk dorp een beter dorp” met daarin uiteraard ook de bekende superlatieven.
De Steeg stuurt de mail van ondergetekende met genoemde suggestie op 3 januari 2021 door naar Incluzio. Reactie bij het schrijven van dit epistel (27-01-2021) nul komma nul.
Was het niet prachtig geweest in het kader van iedereen telt mee en is van betekenis, dat Incluzio in overleg met De Steeg en de betrokken vrijwilligers professionele hulp had geboden bij die inloop/buurthuizen die nu op slot zitten om in ieder geval inwoners die wat minder geluk hebben in onze maatschappij gedurende dagdelen op te vangen.
INGEZONDEN BRIEF door: Henk Molenaar, Velp
Noot van de redactie:
Rheden.nieuws.nl geeft bewoners, voor- en tegenstanders, van een probleem/visie de gelegenheid een ingezonden brief
te sturen om ruimte- en aandacht te krijgen van een breed publiek. Zij nemen hierbij zelf geen standpunt in.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846