In deze vakantie nog veel gratis activiteiten voor kinderen

24 jul , 13:37 Nieuws
gratis kinderactiviteiten pixabay
GEMEENTE RHEDEN - De zomervakantie is al halverwege en er zijn nog drie weken met de leukste gratis activiteiten voor kinderen in de gemeente Rheden. Sport, dans en creativiteit.

Olympische sportdag in Rheden

Kom dinsdag 30 juli tussen 10:00 tot 11:30 uur naar korfbalvereniging Rheko in Rheden voor een sportdag in het teken van de Olympische Spelen en wie weet word jij wel Olympisch kampioen.

Monkey Moves in Velp

Wil je vast oefenen voor de Olympische Spelen maar zit je nog net niet op school? Doe mee met de Monkey Moves! Sport- en spelactiviteiten voor de kinderen t/m 6 jaar op 31 juli in Buurthuis De Poort in Velp.

Dansen voor iedereen in Dieren

Een hele middag dansen op jouw manier onder leiding van professionele dansdocenten van de Dansverbinderij. Zwier, draai en zwaai door de Zoomerij van Dieren op donderdagmiddag 1 augustus. Voor iedereen met en zonder danservaring!

Stepclinic in Velp

In Speeltuin ’t Akkertje aan de Dr. van der Feltzlaan in Velp is een nieuw stepcircuit geopend. Leer de fijne kneepjes van het steppen onder begeleiding van Sport in Rheden op donderdag 8 augustus van 14:00 tot 15:30 uur. Heb jij een eigen step? Neem deze dan mee! Wij zorgen voor een aantal extra stepjes.

Speciaal voor de peuters; "Op vakantie in de bieb!" in Velp

Samen met muzikant Gert Jan Meijer zingen we liedjes, lezen we een boekje voor bij een gezellig kampvuur, bouwen tenten en doen gezellige activiteiten. Kom je ook op dinsdag 13 augustus van 14:30 tot 16:00 uur naar de Zoomerij in Velp?

De uitsmijters! Twee zomerfestijnen in Dieren en Rheden!

Dinsdagmiddag 6 augustus start het zomerfestijn in Dieren bij Buurthuis de Drieschaar. En woensdagmiddag 14 augustus bij Korfbalvereniging Rheko in Rheden. Kom met je vrienden, familie en bekenden om te springen, spelletjes te doen, knutselen en een lekkere pizza bakken.
Hoe kun je meedoen?
Alle informatie en aanmelden kan via de website Rheden Ontdekt, www.rhedenontdekt.nl, onder het kopje 'vakantieactiviteiten'. Voor de workshops en peuteractiviteiten is het handig je in te schrijven zodat je zeker weet dat je mee kan doen. De grote sport- en zomerfestijnen zijn instuifactiviteiten – aanmelden mag wel maar is niet verplicht.

Beleef een onvergetelijke zomervakantie in gemeente Rheden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Paulus via [email protected] of bel naar 06-44 29 41 85.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.