Ingezonden brief: "Wat gaat de gemeente doen aan de verwaarloosde volkstuin in Velp-Zuid"

07 dec 2022, 18:41 Nieuws
2022 12 07 18 18 50
INGEZONDEN BRIEF - "Graag vraag ik de aandacht voor de volkstuin die tussen de Waterstraat en Troelstrastraat in Velp-Zuid ligt. Na vele klachten, in elk geval van mijn kant, wordt het nauwelijks tot niet bijgehouden. Het is één grote verwilderde onkruid en rotzooi partij helaas."
Het antwoord van de gemeente Rheden was destijds, dat ze er in de toekomst plannen mee hebben. Echter kruipt de tijd al jaren voorbij en deelt de gemeente niet mee welke plannen en binnen welk tijdsbestek er grondig onderhoud staat te gebeuren.
20221207 093620

Het terrein trekt ongedierte aan en het onkruid groeit zelfs tegen de gevels van de huizen waaraan het grenst.

Met een beetje geluk wordt er één keer per jaar een beetje gemaaid maar dat is helaas echt niet voldoende. Het antwoord van de gemeente op deze klacht was echter; "het staat u vrij om hier zelf wat aan te doen".
20221207 093635
Over het algemeen ziet de gemeente altijd vrij streng toe op de staat van het groen binnen Velp en worden er regelmatig waarschuwingen gegeven door handhavers en medewerkers van de gemeente, alleen in dit geval helaas niet.
Verzoek:
Graag zou ik eens horen van de gemeente (eigenaar van deze grond) wat de plannen zijn met dit stuk verwilderde grond en binnen welke tijd hier iets aan gaat gebeuren.
Ingezonden brief door: Jacqueline Lamberts-Urselmann
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.