Inloopspreekuren FormulierenHulp ook open tijdens de lockdown

05 jan 2021, 12:26 Nieuws
formulierenhulp rheden
GEMEENTE RHEDEN - Het regelen van de financiën of administratie is niet altijd gemakkelijk. Heeft u een vraag of hulp nodig bij uitleg van brieven, het invullen van moeilijke formulieren, een aanvraag voor kwijtschelding?
Als het alleen niet lukt dan kan dat samen met een vrijwilliger van de Formulierenhulp Rheden. Blijf er niet te lang mee rondtobben en kom naar de FormulierenHulp.

U bent welkom op:

  • Maandag van 9:30 tot 11:30 in Het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Dieren.
  • Woensdag van 13:30 tot 15:30 in De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp.
  • Donderdag van 9:30 tot 11:30 in Het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden
Voor vragen en of informatie kunt u terecht op het nummer van de FormulierenHulp 06-51889255.
De uitvoering van de FormulierenHulp is in handen van vrijwilligersorganisatie Humanitas.
Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Meer dan 700 activiteiten zijn verdeeld over 6 thema’s: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies. In Rheden is Humanitas gericht op Home-Start, de Begeleide Omgangsregeling, Samen Sterker en Thuisadministratie. Dit jaar bestaat Humanitas 75 jaar.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.