Interview met schrijfster Annejet van der Zijl in Bibliotheek Velp

16 nov 2023, 10:11 Nieuws
annejet van der zijl c anja van wijgerden6527ec1f87ab5 1
VELP - Schrijfster Annejet van der Zijl is woensdag 29 november te gast in Bibliotheek Velp. Van der Zijl schreef het cadeauboek Sonny Boy, dat in de maand november gratis te verkrijgen is in alle bibliotheken tijdens de campagne Heel Nederland Leest.
Ivan Borghstijn interviewt haar deze avond over haar achtergrond, drijfveren en werkwijze. Het gitaarduo Four On Six omlijst de avond met sfeervolle livemuziek.
Het verhaal van Sonny Boy neemt u mee naar een tijd vol uitdagingen, liefde en veerkracht. Het vertelt het aangrijpende verhaal van Waldemar, een jonge Surinaamse student, en Rika, een Hollandse vrouw, en hun onwaarschijnlijke liefde tijdens turbulente tijden. Thema's als liefde, scheiding, veerkracht en het vinden van een thuis blijven actueel. Er is gelegenheid om vragen te stellen en je boek te laten signeren door Annejet van der Zijl na afloop.
Annejet van der Zijl
is één van de bekendste en meest gelezen schrijvers uit Nederland. Ze schreef spraakmakende bestsellers als Sonny Boy, Anna, De Amerikaanse prinses, Bernhard en Fortuna’s Kinderen. Met Fortuna’s Kinderen werd ze in 2022 voor de derde keer genomineerd voor de NS-publieksprijs. Voor haar indrukwekkend oeuvre ontving ze onder andere de Gouden Ganzenveer en de Amsterdamprijs voor de Kunst.

Veel activiteiten in de Bibliotheek rondom Heel Nederland Leest

In november geeft de Bibliotheek de bestseller Sonny Boy cadeau aan leden én bezoekers. De Bibliotheek Veluwezoom organiseert in november verschillende activiteiten rondom Heel Nederland Leest. Het Filmhuis Dieren draait de film Sonny Boy op vrijdag 24 en dinsdag 28 november in de Bibliotheek Dieren. Leesclub Senia organiseert in Bibliotheek Dieren een boekbespreking van Sonny Boy op vrijdagochtend 24 november 2023.
Het volledige activiteitenprogramma is te vinden op bibliotheekveluwezoom.nl/heelnederlandleest
Interview bijwonen?
Het interview met Annejet van der Zijl vindt plaats op woensdag 29 november in de Bibliotheek Velp. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via bibliotheekveluwezoom.nl/heelnederlandleest of via de Bibliotheek Velp: 026-361 9003
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.