Inwoners Dieren 10 maart in Postcode Loterij Miljoenenjacht

01 mrt , 17:03 Nieuws
miljoenenjacht presentatrice linda de mol
DIEREN - Voor vijftig geluksvogels uit Dieren, gelegen in het postcodegebied 6953, staat een opwindende ervaring op het programma. Ze hebben de unieke kans gekregen om deel te nemen aan het populaire televisieprogramma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.
Hierbij gaan ze de strijd aan om kans te maken op prijzen die kunnen oplopen tot maar liefst vijf miljoen euro. Benieuwd of de deelnemers uit Dieren in de prijzen vallen? Stem dan zondag 10 maart vanaf 20.00 uur af op SBS6 om niets van de actie te missen.
Onder de uitverkorenen bevindt zich Astrid, die naar eigen zeggen haar ogen niet kon geloven toen ze de uitnodiging ontving. Met veel enthousiasme kijkt ze uit naar de opnames en droomt ze al van een mogelijke prijs. “Het geld heb ik in gedachten al 100.000 keer uitgegeven,” vertelt ze met een glimlach. Astrid en haar gezin dromen van een eigen huisje in Spanje, en een flinke geldprijs zou deze droom werkelijkheid kunnen maken.
De vijftig inwoners van Dieren zullen niet alleen zijn; ze delen de studio met deelnemers uit negen andere wijken van over het hele land. Van de in totaal 500 aanwezigen krijgt één gelukkige de kans om naast Linda de Mol aan de desk plaats te nemen voor het spannende ‘Gouden Koffer Spel’ in de finale. Met het openen van de juiste koffers kan deze deelnemer een bedrag winnen dat de levensveranderende som van vijf miljoen euro kan bereiken.
Zorg dat je klaar zit voor een avond vol spanning en sensatie met de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, waarin de deelnemers uit Dieren hun kans wagen. Kijk op zondag 10 maart vanaf 20.00 uur op SBS6 en leef het mee.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.