Jaarlijks bezoek Cv. De Narrenkap aan Oosterwolde weer succes!

22 jan , 17:37 Nieuws
jaarlijks bezoek cv de narrenkap aan oosterwolde 2024 1
VELP - Op zondag 21 januari 2024 organiseerde carnavalsvereniging De Narrenkap weer de traditionele gezellige middag in verzorgingshuis Oosterwolde aan de Gasthuislaan in Velp, zoals elk jaar gebruikelijk. Deze middag bracht veel plezier voor vele inwoners, met diverse optredens en zang.
Om 15.00 uur verwelkomde senator Johan Hagen van Cv De Narrenkap alle bewoners van Oosterwolde hartelijk. Hij uitte zijn blijdschap om zoveel bekende gezichten te zien, wat aantoont dat het nog goed gaat met hen. "We streven ernaar u een gezellige middag te bezorgen," aldus Johan Hagen, waarna de vereniging snel van start ging met het zingen van hun verenigingslied, terwijl Prins Lex, Prinses Gaby en hun gevolg de zaal binnentraden op een vrolijke melodie.
Als eerste op het programma werd vrijwilligster Diny naar voren geroepen. Zij ontving van Prinses Gaby een oorkonde voor haar toegewijde werk gedurende vele jaren ten behoeve van de cliënten van Oosterwolde.
Jochem Pluim werd als tweede geëerd voor zijn vele werk, zowel voor als achter de schermen, en zijn inzet voor de portefeuille media van de carnavalsvereniging.
Daarna liet de dansgarde een prachtig optreden zien, gevolgd door Marco & Kevin met hun "geweldige toverkunsten". De tien dames van De Narrenkap zongen het bekende Trojka-lied vanuit hun boot, maar deze werd aangevallen door een hongerige grote wolf. Gelukkig overleefden de laatste twee de aanval nadat de wolf zijn buikje vol had. De boskanullen verrasten het publiek met een prachtig en lachwekkend kabouterlied.
Na de pauze vertoonde een groep dansers gehuld in trainingspakken hun kunsten op het lied "Sonnenblumen". Dit werd gevolgd door een optreden van drie dames en twee heren, die met twee liederen het dak van het huis zongen, met als resultaat een daverend applaus van alle aanwezigen.
De middag werd om 16.30 uur afgesloten met het clublied en de belofte om volgend jaar opnieuw een prachtig optreden te verzorgen in verzorgingshuis Oosterwolde. Het was opnieuw een zeer geslaagde middag voor iedereen!

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.