Jaarlijkse verkoop van Nordmann kerstbomen door Team PA van start

10 dec 2023, 15:36 Nieuws
kerstboomverkoop team pa rheden 09 12 2023 1
RHEDEN - Zaterdag 9 december was de start van de jaarlijkse verkoop van Nordmann kerstbomen door Team PA aan de Arnhemseweg 39 in Rheden. Vanaf 13.00 uur kon men deze prachtige boom voor slechts 30,00 euro kopen en steun je hiermee de actie voor Alpe d'HuZes / KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society !
Zaterdagmorgen was een groep vrijwilligers al vroeg vertrokken naar een kweker in Brabant om daar de bomen zelf uit te zoeken en van het land te zagen om vervolgens in te laden in een grote vrachtwagen die gratis beschikbaar gesteld door sponsor Jacobs Verhuizingen en Transporten uit Velp.
Er waren weer vele bomen van klein tot groot te koop. Zaterdag 9 december was de eerste gelegenheid vanaf 13.00 tot 17.00 uur een prachtige boom te scoren. Ondanks wat regen was het gelijk al erg druk met de verkoop en gingen zij als warme broodjes van de hand. De één lopend met een boom naar huis, de ander met een aanhangwagen of boven op het dak van de auto.
De volgende gelegenheid is zondag 10 december en volgend weekend 16 en 17 december van 10.00 tot 17.00 uur. Pinnen is mogelijk, bezorging in overleg en binnen een straal van 5 kilometer voor 5,00 euro extra. Naast de verkoop van de kerstbomen is er een Alpe d’ Huzes actie, schaatsen slijpen voor 15,00 euro, inleveren tijdens verkoop bomen, ophalen 16 december.
Het Team PA - 'Reaching for the top!'- team hoopt weer vele dorpsgenoten te mogen ontmoeten voor de koop van deze prachtige bomen en zo dit mooie doel te steunen. De gehele opbrengst gaat naar Alpe d'HuZes / KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society ! aldus organisator Martin de Vries.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.