Jubileumconcert Rhedens Fanfare Corps in de Dorpskerk Rheden

11 nov 2022, 10:26 Nieuws
kerst dorpskerk 2019 rhedens fanfare corps
RHEDEN - Het Rhedens Fanfare Corps geeft haar Jubileumconcert op zondag 20 november 2022. Met een historie van 125 jaar muziek laat de Rhedense Fanfare horen dat zij springlevend is.

125 jaar

In het afgelopen jaar heeft de vereniging diverse activiteiten georganiseerd om daarmee haar 125 jarig jubileum te vieren. Vanwege dit jubileum hebben diverse oud-leden en gast muzikanten zich aangemeld om dit bijzondere jaar bij te wonen en de hobby weer op te pakken. Ook de jeugd is volop aanwezig en zal met het volledige programma van het jubileumconcert meespelen.
De bezoeker van het concert krijgt als extraatje het koor Con Colore
o.l.v. dirigent Christan Grotenbreg te horen. Het belooft een fraai en zeer gevarieerd programma te worden.
Het jubileumconcert van het Rhedens Fanfare Corps vindt plaats op zondagmiddag 20 november in de Dorpskerk Rheden. Het concert begint om 15:30 uur, de deuren van de Dorpskerk zijn open vanaf 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is het mogelijk na afloop een vrijwillige contante bijdrage te doen.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.