Kaart jij graag? Doe dat dan in het Dorpshuis van Rheden

24 feb 2023, 8:31 Nieuws
kaarten in dorpshuis rheden jannie de jong
RHEDEN - Houdt u van gezellig kaarten onder het genot van een kopje koffie of thee? Dan bent u van harte welkom in het Dorpshuis Willem de Zwijger, gelegen aan het Meester B. van Leeuwenplein 3 in Rheden.
Elke eerste dinsdag van de maand, tussen 15.00 en 17.00 uur, kunt u bij het dorpshuis terecht om een kaartje te leggen.
Het Dorpshuis in Rheden is een gemeenschapscentrum dat wordt gebruikt voor sociale, culturele en educatieve activiteiten voor de lokale gemeenschap. Het biedt ruimte aan verschillende verenigingen en organisaties in Rheden en omgeving, zoals sportclubs, muziekverenigingen en culturele groepen. Het Dorpshuis organiseert ook zelf activiteiten en evenementen, zoals feesten, concerten en lezingen.
Het Dorpshuis in Rheden is gelegen aan Meester B. van Leeuwenplein 3 in Rheden. Voor meer informatie kunt u terecht op: https://dorpshuisrheden.info/
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.