Kerkmarkt bij de ontmoetingskerk in Dieren nog tot half september

15 aug , 12:49 Nieuws
foto kerkmarkt
DIEREN - Iedere vrijdag t/m 13 september van 10.00 tot 11.30 uur is er Kerkmarkt bij/in de Ontmoetingskerk, Adm. Helfrichlaan 54. Bij mooi weer wordt de markt buiten gehouden en anders in de hal van de kerk.
Het is zoals ieder jaar een gezellige activiteit voor ontmoeting, koffie met wat lekkers, en verkoop van biologisch geteelde groente, fruit, zelfgemaakte jam, compote etc. en de verkoop van artikelen van de Bronkhorster molen en andere artikelen.

Kom gerust eens kijken, iedereen is van harte welkom.

De opbrengst van deze markt, die wordt georganiseerd door de Werkgroep Kerk in Actie van de protestantse gemeente Zuidoost-Veluwezoom, is bestemd voor het project dat in deze periode wordt gesteund, te weten Jeugddorp De Glind. Ze ondersteunen hiermee het werk van de Rudolphstichting die zich inzet voor de ontwikkeling, voor de leefomgeving en voor woonopvang van uithuisgeplaatste kinderen.
Kerkmarkt Dieren
Kerkmarkt Dieren
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.