Kiwanis doneert Circus Lorelly aan dorp Rheden op Bonte Schaap Festival

25 apr 2023, 21:58 Nieuws
circus lorelly en kiwanis bonte schaap festival 2023
RHEDENKiwanis Rheden “De Veluwezoom” zet zich in voor een betere wereld waarbij het welzijn van de kinderen centraal staat. Daarom ondersteunt Kiwanis het kindercircus Lorelly op het Bonte Schaap Festival te Rheden.
Zo kunnen alle kinderen gratis genieten van dit grootse spektakel! De tweede editie van het Bonte Schaap Festival vindt plaats op zondag 11 juni in het centrum van Rheden.
Voorzitter Sam Veen van Kiwanis Rheden “De Veluwezoom” is erg enthousiast over deze samenwerking. ‘ Normaal zijn onze acties erg doelgericht, maar wij wilden ook graag iets doen voor alle kinderen in onze regio’ , vertelt Sam. ‘Daarom is onze bijdrage met Circus Lorelly aan het Bonte Schaap Festival een mooie geste’.
Het Bonte Schaap Festival, dat gehouden wordt op 10 en 11 juni 2023 in het centrum van Rheden belooft wederom een gevarieerd feest te worden voor jong en oud. En het is nog steeds mogelijk om een kraam te huren of het festival te sponsoren. Kijk op de socials als je interesse hebt.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.