Kledingbank Dieren weer open

23 mrt 2021, 19:02 Nieuws
kledingbank dieren1
kledingbank Dieren
DIEREN - Met de start van de lockdown in december heeft ook de kledingbank in Dieren haar deuren gesloten. Inmiddels zijn er meer mogelijkheden, en met de nieuwe zomercollectie in de rekken betekent dat dat de kledingbank weer open gaat.
De vraag naar goede tweedehands kleding groeit en de kledingbank voorziet in deze behoefte. De vrijwilligers hebben zich daarom enorm ingespannen om met de start van het voorjaar weer open te kunnen.
Vanaf 24 maart kunt u de winkel weer tijdens de reguliere openingstijden bezoeken, hiervoor dient wel een afspraak gemaakt te worden. Dit kan via de website van Stichting Strak, initiatiefnemer van de kledingbank. U kunt een tijdsblok reserveren via www.stichtingstrak.nl .
Iedereen met interesse in tweedehands kleding is welkom. Gelrepashouders kunnen een aantal kledingstukken gratis uitzoeken, andere klanten betalen een klein bedrag.
Het adres van de kledingbank: van der Duijn van Maasdamstraat 63, Dieren.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.