Koningsmarkt in Velp gaat door, inschrijving van start

15 mrt 2022, 20:32 Nieuws
koningsmarkt velp 2019 23
VELP - ‘Twee jaar lang hebben de trouwe deelnemers aan de Koningsmarkt van Velp hun spulletjes moeten opslaan’, zegt marktmeester Rob Opheij van Stichting Velp voor Oranje, ‘maar vanaf woensdag 16 maart kan iedereen zich weer inschrijven voor de grootste particuliere markt van het Oosten.
’Meer dan 200 kramen staan op Koningsdag,woensdag 27 april, 2022 langs de Rozendaalselaan en Burgemeester Brandtlaan. Het aantal bezoekers steeg de laatste jaren tot boven de 30.000.
‘Het bestuur van Velp voor Oranje heeft besloten de huurprijzen voor kramen en grondplaatsen niet te verhogen’, meldt Opheij. ‘Als Oranjevereniging willen we dat de markt toegankelijk blijft voor iedereen. Juist ook voor diegenen die in deze tijd een extra zakcentje wel kunnen gebruiken.’

Inschrijving voor kramen van start

Informatie en inschrijven kan vanaf woensdag 16 maart
De kramen worden op volgorde van inschrijving toegekend. Extra informatie staat de komende tijd op www.velpvoororanje.nl en op de Facebookpagina van Velp voor Oranje.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.