Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Bruil-Winterink

05 dec 2022, 14:34 Nieuws
koninklijke onderscheiding voor mevrouw bruil winterink 05 12 2022 1
VELP/DIEREN - Burgemeester Carol van Eert heeft op maandag 5 december 2022 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Diny Bruil-Winterink. Dit gebeurde in de recreatiezaal van wooncentrum De Ulenpas in Velp.
Ook kreeg de heer Wil Dijkman, woonachtig in Duiven, penningmeester van Stichting De Ulenpas, een koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester van Duiven Huub Hieltjes.
(Tekst gaat verder onder de foto)
koninklijke onderscheiding voor mevrouw bruil winterink 05 12 2022 5

Mevrouw Bruil-Winterink is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Bruil-Winterink ontving deze onderscheiding omdat zij onder andere ruim 23 jaar, lid en eerste voorzitter is geweest van de Humanistische Stichting Huisvesting voor Ouderen De Ulenpas in Velp. De Ulenpas is een wooncentrum met 234 woningen voor zelfstandig wonende ouderen.
Mevrouw Bruil-Winterink was altijd zeer betrokken bij het wel en wee van het wooncentrum, de bewoners en de medewerkers. Zij heeft nooit een vergadering overgeslagen en bezocht altijd de Koffieochtend en regelmatig ook andere activiteiten. Zij was een bekwame en betrokken voorzitter en stond altijd klaar voor de stichting wanneer dit nodig was.
Daarnaast is mevrouw Bruil-Winterink voorzitter van de Kegelclub DESA in Dieren. In het verleden is zij bestuurslid van de PvdA afdeling Rheden-Rozendaal geweest en bestuurslid en voorzitter van de PvdA Rode Vrouwen ook van de afdeling Rheden-Rozendaal.
Mevrouw Bruil-Winterink heeft zich op sociaal maatschappelijk altijd bijzonder verdienstelijk gemaakt. Mevrouw Bruil-Winterink is 80 jaar en woont in Dieren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

koninklijke onderscheiding voor mevrouw bruil winterink 05 12 2022 7
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.