KV Diderna/Visser Sloopwerken raakt punten kwijt tegen WIKO

10 okt 2016, 11:48 Nieuws
diderna visser sloopwerken
DIEREN - De korfballers van KV Diderna/Visser Sloopwerken 1 hebben in de laatste wedstrijd van het eerste competitiedeel onnodig punten verloren. Op eigen veld werd de uitslag bepaald op 11-12 in het voordeel van WIKO.
KV Diderna/Visser Sloopwerken startte goed en snel werd de 2-0 op het scorebord gezet. KV WIKO, de korfbalvereniging uit Winterswijk, kwam gedurende de eerste helft niet aan het korfballen door een ijzersterke verdediging van de ploeg uit Dieren. In de tussentijd scoorde KV Diderna/Visser Sloopwerken rustig door en zette een ruststand neer van 10-4.
In voorgaande wedstrijden scoorde KV Diderna/Visser Sloopwerken na rust minder goed en liet de tegenstander terugkomen. Hier werd de nadruk op gelegd om door te gaan met scoren en niet te veranderen in manier van spelen. Na rust was de ploeg uit Dieren ineens aangeslagen en kwam WIKO snel terug.
KV Diderna/Visser Sloopwerken kwam niet meer aan scoren toe. WIKO profiteerde hier uitstekend van en kwam 1 minuut voor tijd langs zij met de score van 11-11.Om het total plaatje compleet te maken scoorde WIKO in de laatste minuut uit een heel hoog schot en scoorde zo de 11-12.
De eerst volgende oefenwedstrijd staat gepland op 6 november tegen KV Boemerang in Schijndel.