Lezing over versterking van het zelf genezend vermogen

10 okt 2016, 12:22 Nieuws
henk fransen
VELP: Op zondag 23 oktober 2016 wordt door Henk Fransen een lezing gegeven over versterking van het zelf genezend vermogen. De lezing is georganiseerd door de Sprang, de cultureel- spirituele afdeling van de “Vrijzinnigen Velp”.
De lezing vindt plaats in haar centrum aan de Dr. Fabiusstraat 12, te Velp. Aanvang 10:30 uur, afronding om circa 12:00 uur.
Deze lezing gaat terug naar de essentie van de geneeskunde, namelijk hoe je door eenvoudige en natuurlijke maatregelen het zelf genezende vermogen van je lichaam en geest kunt versterken en ziekten kunt voorkomen.
Je leert de belangrijkste factoren die gezond –of juist ziekmakend zijn. Je krijgt inzicht in de praktische maatregelen die je kunt nemen om je gezondheid indrukwekkend te verbeteren. De lezing is waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn of haar gezondheid.
Je leert hoe lichaam en geest samenhangen en hoe je daar gebruik van kunt maken. De informatie in de lezing wordt zoveel mogelijk door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.
Henk Fransen studeerde in 1985 af als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en heeft zich sindsdien 30 jaar verdiept in de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij sprak de afgelopen jaren op internationale congressen over preventie, gezondheid en kanker.
Daarnaast gaf hij tientallen lezingen en workshops voor beroepsverenigingen. Hij schreef Handboek kanker – Hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren en organiseerde de succesvolle campagne ‘De zoektocht naar genezing’. Zie voor meer info op: www.henkfransen.nl
Kosten € 8,00 p.p. incl. koffie of thee, leden en begunstigers Vrijzinnigen Velp gratis. De Sprang is het culturele onderdeel van de vereniging: “Vrijzinnigen Velp”.