Lezing Gerrit van Middelkoop: Gewone dingen in het bijzonder

20 mrt , 11:54 Nieuws
2022 06 11 voorstelling jantje van velp in de poort velp 17
VELP - Gerrit van Middelkoop is een bekend beeldend kunstenaar uit Velp. Hij geeft regelmatig druk bezochte lezingen rondom beeldende kunst en cultuur vanuit een actuele, beschouwende en filosofische hoek voor diverse gezelschappen.
Door zijn manier om serieuze onderwerpen op een lichtvoetige, intelligente en humorvolle wijze over het voetlicht te brengen is hij een veel gevraagd spreker. Zijn presentaties met tekst en beeld zijn prikkelend, maar toegankelijk en bieden vaak onverwachte invalshoeken.
In deze lezing zal de spreker ingaan op de noodzaak van het oprichten van De Dingenpartij om op te komen voor de universele rechten van HET DING. Dit klinkt misschien als een grap, maar met tal van stellingen en plaatjes van alledaagse gebruiksvoorwerpen zal de serieusheid van dit onderwerp worden belicht. Ook de jaarlijkse verkiezingen van bedreigde dingen zullen aan bod komen.
Op 17 april 2024 geeft Gerrit van Middelkoop een lezing in ontmoetingscentrum De Paperclip. U kunt zich via de website aanmelden voor deze bijzondere avond. Hier vindt u ook alle informatie over data, tijd en kosten.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.