Lezing: Het Kennisboek – De Weg naar Universele Wijsheid

20 sep , 7:52 Nieuws
gerard verdaasdonk
VELP - Op 9 oktober 2024 organiseert Loge De Oude Landmerken in Velp een bijzondere lezing over *Het Kennisboek*. Deze unieke lezing wordt gegeven door Gerard Verdaasdonk, een gerenommeerd spreker en expert op het gebied van spirituele kennis en kosmische wijsheid.
*Het Kennisboek* is een omvangrijk en diepgaand werk dat in de jaren '80 werd geopenbaard met als doel de mensheid te begeleiden naar een nieuw tijdperk van bewustzijn. Het boek bevat universele waarheden en biedt inzichten die ons helpen om ons spirituele pad verder te ontwikkelen. Het helpt ons te begrijpen hoe we in harmonie kunnen leven met de kosmos en onszelf, terwijl het ons voorbereidt op de transitie naar hogere dimensies van bewustzijn.
Tijdens de lezing neemt Gerard Verdaasdonk de bezoekers mee in de kern van dit fascinerende werk. Hij belicht niet alleen de inhoud en boodschappen van *Het Kennisboek*, maar ook hoe de lessen uit dit werk toepasbaar zijn in ons dagelijks leven. Hoe kunnen we deze inzichten gebruiken om ons leven te verrijken en te transformeren? Welke rol spelen wij in het grote kosmische plan?
Deze avond is een uitgelezen kans voor iedereen die op zoek is naar diepere spirituele kennis, innerlijke groei, en antwoorden op de grote vragen van het leven. Of u nu al bekend bent met *Het Kennisboek* of er voor het eerst over hoort, deze avond zal inspirerend en verhelderend zijn.
Meld u snel aan en ontdek de universele wijsheid van *Het Kennisboek* onder de deskundige begeleiding van Gerard Verdaasdonk.
·       Datum: 9 oktober 2024
·       Tijd: 19:30 – 22:00   
·       Locatie: Loge De Oude Landmerken, Arnhemsestraatweg 360, Velp
·       Kosten: 5 euro incl. kopje koffie of thee
·       Gratis parkeren
·       Aanmelden kan via: Aanmelding lezing Het Kennisboek
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.