Lezing: “Vitaal ouder worden is zo gek nog niet”

27 okt 2022, 18:15 Nieuws
groenhorst handen en muisje
VELP - “Vitaal ouder worden is zo gek nog niet”. Dat is de stellige overtuiging van Ester Bertholet, specialist ouderengeneeskunde in Velp. Zij geeft8 novembereen Ik buurt mee!-lezing over ouder worden. Interessant voor jong en oud! De avond wordt live gestreamd.
Vanaf het moment van onze geboorte worden we ouder. Het is een proces dat ons hele leven doorgaat. Maar iedereen wordt anders ouder. Hoe kan dat eigenlijk en wat is ouder worden precies?
We hebben volgens Bertholet veel meer invloed op de manier waarop we ouder worden dan de meesten van ons zich realiseren. Bertholet licht een tipje van de sluier op over de geheimen van vitaal ouder worden. We reizen naar de Blue Zones (vijf regio’s in de wereld waar mensen heel gezond ouder worden) en we leren van onze verre voorouders en natuurvolkeren.Kortom, een mooi thema voor alle leeftijden en voor een interessante avond!
Ester Bertholet is specialist ouderengeneeskunde in Velp. Ze heeft een zelfstandige praktijk in de eerste lijn en is oprichter van ontmoetingscentrum Ons Raadhuis.
Praktische info
Datum: dinsdagavond 8 november 2022
Tijd:20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats:
Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp
Toegangsprijs
• € 5,- per persoon om fysiek aanwezig te zijn (exclusief consumpties) of
• € 3,- per persoon om thuis via streaming te kijken.
• Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang (graag vermelden bij de aanmelding)
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.