Magisch Verhalen Festival groot succes!

17 jul 2023, 14:35 Nieuws
magisch verhalen festival groot succes 2023 1
DE STEEG - Zaterdag 15 juli 2023 was de 2eeditie van het Magisch Verhalen Festival, deze vond plaats bij kasteel Middachten, een geweldige beleving voor jong en oud, georganiseerd door Tante Pollewop events.
Viel het bezoekers aantal s' morgens wat tegen door wat regen, dit werd ruim goed gemaakt in de middag toen het droog bleef en het steeds drukker werd, naarmate het zonnetje zich meer liet zien. Op de laan voor het kasteel waren weer vele kramen opgesteld waar de standhouders hun producten aan de man probeerde te brengen.
In de kasteeltuin waren diverse activiteiten, theater en circusvoorstellingen, diverse verhalenvertellers over, legenden, elfjes, ridders, draken er waren workshops, tekenen schilderen of kon men zich laten schminken. Ook was er een heuse draaimolen. Er was op verschillende plaatsen muziek en vertier. Kon men met Meander, het boswezen uit het bekende stripboek, op de foto of een handje schudden bij het gemeentehuisje wat ook aanwezig was in het kader van 450 jaar Rheden, of te vinden elders in het park.
Kijk voor het volledige programma op: https://www.
tantepollewopevents.nl/
programma
.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.