Marcel van Roosmalen signeert Totaal 2 tijdens 1e Velleper Donderdag

22 jul 2023, 12:02 Nieuws
marcel van roosmalen martin dijkstra lumen photo
VELP - Op 27 juli, tijdens de 1e Velleper Donderdag, signeert Marcel van Roosmalen zijn net verschenen boek Totaal 2 (en zijn eerdere werken) tussen 15:00 en 16:00 aan de kraam van boekhandel Jansen & de Feijter.
Marcel heeft zelf achttien jaar in Velp gewoond, en dat heeft een haat-liefdeverhouding met de Velleper Donderdagen opgeleverd, zo vertelde hij in meerdere columns in het NRC. Juist om deze reden komt hij graag tijdens de eerste Velleper Donderdag van het jaar. Want zoals hij een van zijn columns beëindigde:

"Ik hoop dat ze het niet afschaffen.."

Totaal 2

De nieuwste creatie Totaal 2 bevat de beste columns van Marcel van Roosmalen, waarbij de radio- en televisiecolumns via een QR-code in het boek te zien en te beluisteren zijn. Ongeacht het medium of het onderwerp wordt elk stuk van zijn hand gekenmerkt door dat typische gevoel voor understatement dat Van Roosmalen eigen is. Tegendraads, met oog voor het kleine en bizarre, vaak actueel, soms snoeihard en uitgesproken, dan weer persoonlijk en ontroerend. Vorig jaar verscheen zijn boek Totaal , een bundel van zijn beste reportages.
De boekhandel is gevestigd aan de Emmastraat 6 in Velp.

Over Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen is een Nederlandse Talkshow-host, journalist, columnist en schrijver. Hij werd geboren op 5 januari 1968 in Arnhem, Nederland. Van Roosmalen begon zijn carrière als journalist en werkte onder andere voor de Arnhemse Courant en het Algemeen Dagblad.
Hij staat bekend om zijn scherpe en humoristische schrijfstijl en zijn observaties van het dagelijks leven. Van Roosmalen schrijft regelmatig columns en artikelen voor verschillende kranten en tijdschriften, waaronder NRC Handelsblad en de Volkskrant.
Daarnaast heeft Marcel van Roosmalen ook verschillende boeken geschreven, waarvan sommige zeer succesvol waren in Nederland. Enkele van zijn bekendste werken zijn "Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt" (2011) en "Je hebt het niet van mij, maar..." (2016) en “Totaal” (2022). In zijn boeken beschrijft hij vaak zijn eigen ervaringen en observaties vanuit een humoristisch en kritisch perspectief. Kortgeleden is zijn boek Totaal 2 uitgekomen, dit probeert hij nu aan de man te brengen.
Van Roosmalen is ook regelmatig te zien en te horen in de Nederlandse media. Hij verschijnt als gast in tv-programma's en radio-uitzendingen, waar hij zijn visie geeft op actuele gebeurtenissen en maatschappelijke kwesties. Kortgeleden is hij twee weken te zien geweest in de talkshow “Marcel & Gijs” dat niet eens zo slecht bekeken werd.
marcel van roosmalen totaal 2
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.