Masha Bijlsma Sextet betoverde publiek in de tuin van Kasteel Middachten

15 jul , 15:59 Nieuws
masha bijlsma sextet betoverd publiek in de tuin van kasteel middachten 14 07 2024 1
DE STEEG - Afgelopen zondag 14 juli genoot een honderdtal enthousiaste muziekliefhebbers van een betoverend optreden van het Masha Bijlsma Sextet in de prachtige tuin van Kasteel Middachten.
Masha Bijlsma, een internationaal bekende zangeres, heeft al vele optredens over de hele wereld gegeven. Haar meest recente album, 'Interaction' (2022), is een eerbetoon aan twee recent overleden bandleden: contrabassist Henk de Ligt en pianist Rob van den Broeck. Het album, met een gevarieerd repertoire, is zeer lovend ontvangen door haar fans.
Het sextet bestaat naast Bijlsma uit een indrukwekkende line-up van muzikanten: Ilja Reijngoud op trombone, Ben van den Dungen op saxofoon, Hans Kwakkernaat op piano, Ruud Ouwehand op contrabas en Dries Bijlsma op drums. De band speelt zowel eigen composities als prachtige arrangementen van nummers van bekende artiesten zoals Abbey Lincoln, Charles Mingus, Jasper van 't Hof en Tony Lakatos, met wie Bijlsma meerdere cd's heeft opgenomen.
Tijdens het concert op zondag speelde de band een mix van eigen werk en stukken van andere artiesten, wat het publiek zichtbaar kon waarderen. Het concert begon om 11.30 uur en had een korte pauze om 12.15 uur, waarna het werd afgesloten om 13.30 uur.
Voor meer informatie over aankomende evenementen kunt u terecht op: dezoomerij.nl/agenda .
Meer foto's:
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.