Muziekliefhebbers genoten van concert Tim Knol in De Steeg

31 jul 2023, 15:30 Nieuws
tim knol op middachten 2023 1
rheden.nieuws.nl
DE STEEG – Zondag 30 juli sloot singer- songwriter Tim Knol de reeks concerten gehouden in de tuin van Kasteel Middachten, die waren georganiseerd door cultuurbedrijf RIQQ, als laatste af. De aanwezige 250 muziekliefhebbers genoten van dit concert.
De liefhebbers van Tim Knol waren ruim voor aanvang aanwezig, in het openluchttheater in de tuin van Middachten, om maar niets te missen van het optreden. Tim Knol speelt al meer dan tien jaar met veel succes op grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands, maar ook kleinere theaters schuwt hij niet. Hij bracht al vele albums uit, zijn laatste nieuwe album “ lightyears Better “ waarvan hij ook enkele nummers deze ochtend speelde. Denk hierbij aan Amerikaans georiënteerde muziek als Young, Petty, Sexsmith, Dylan, Tweedy. Ambachtelijke songs. Er komt ook nog een nieuwe plaat aan, Long Live Your Friends genaamd.
Voor meer informatie kijk op de website van Cultuurbedrijf RIQQ: https://cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen/concert

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.