Muzikale rondreis door Thüringen in de Serre van Rozendaal op 16 oktober

11 okt , 7:02 Nieuws
muzikale rondreis door thuringen in de serre van rozendaal
De Serre van Rozendaal
VELP/ROZENDAAL - Op woensdag 16 oktober wordt de Serre van Rozendaal opnieuw gevuld met muziek tijdens een bijzondere muzikale rondreis door Thüringen, Duitsland. Deze keer neemt Ron Ederveen, samen met zijn muzikale partner, het publiek mee op een virtuele reis door deze prachtige Duitse regio. De muzikale begeleiding wordt verzorgd met piano en accordeon, wat zorgt voor een sfeervol en gevarieerd optreden.
Thüringen, bekend om zijn rijke muzikale geschiedenis en cultuur, is de geboorteplaats van beroemde componisten zoals Johann Sebastian Bach en Franz Liszt. Tijdens de muzikale rondreis door deze regio worden bezoekers meegenomen langs melodieën en verhalen die deze Duitse streek kenmerken. Het belooft een inspirerende ochtend te worden waarin muziek, cultuur en geschiedenis op een bijzondere manier samenkomen.
De Serre van Rozendaal, waar het evenement plaatsvindt, is een geliefde ontmoetingsplek voor zowel inwoners van Rozendaal als omringende gemeentes. Regelmatig worden hier culturele en muzikale evenementen georganiseerd die mensen samenbrengen en hen de kans bieden om in een ontspannen sfeer te genieten van diverse optredens. De serre staat bekend om zijn sfeervolle ambiance, wat elk evenement hier tot een bijzondere ervaring maakt.
De ochtend begint om 10:00 uur met koffie, waarna het optreden om 10:30 uur van start gaat. Het belooft een gezellige en muzikale ochtend te worden waar iedereen welkom is. Of u nu een liefhebber bent van klassieke muziek of simpelweg wilt genieten van een muzikale ochtend, u bent van harte uitgenodigd in de Serre van Rozendaal.

Praktische informatie:

  • Locatie: De Serre van Rozendaal
  • Datum: Woensdag 16 oktober
  • Tijd: Koffie vanaf 10:00 uur, optreden begint om 10:30 uur
  • Entree: Gratis, alle belangstellenden zijn welkom!
Mis deze kans niet om op een unieke manier kennis te maken met de muzikale rijkdom van Thüringen. De Serre van Rozendaal biedt de perfecte omgeving om deze muzikale ochtend te beleven.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.