Naaiatelier Kieskleurig Doesburg is aanwezig op het 'ons Anton Pieck Festival'

24 aug 2022, 17:10 Nieuws
naaiatelier
VELP - Naaiatelier Kieskleurig Doesburg is aanwezig op het 'ons Anton Pieck Festival' dat op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 wordt gehouden in de Emmastraat van 11.00 tot 18.00 uur.
Dankzij de groei van de vele naaiateliers Kieskleurig in de regio o.a in Duiven, Dieren en Doetinchem, heeft het naaiatelier inmiddels een groot aanbod aan prachtige en unieke materialen. Nieuw zijn de ontzorgpoppetjes waar kinderen hun verhalen en emoties op papier kwijt kunnen en de volgende morgen zijn hun zorgen gevlogen.
Ook is er een groot assortiment aan kinderschorten toegevoegd zodat kinderen samen met ouders en grootouders gezellig kunnen kokkerellen zonder dat hun kleding vies wordt. Het assortiment aan gender neutrale vlaggenslingers en de tropische vlaggenslingers wordt steeds groter en veelzijdiger, daar alle stoffen die gebruikt worden uniek zijn.
Tevens is er een scala aan diverse kussens in de prachtigste stoffen en deze kunnen ook op maat gemaakt worden. Verder kan men bij het naaiatelier terecht voor unieke fournituren, kant, knopen en zeer bijzondere stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Vanwege de grote variatie in kwaliteiten van de naaisters kunt u bijvoorbeeld ook een mooie jas laten maken op maat. De stoffen en fournituren zijn gratis en u betaalt slechts de maakkosten.
Inmiddels is naaiatelier Kieskleurig actief in Dieren, Doesburg, Duiven en een tweetal locaties in Doetinchem. Kieskleurig heeft plaats voor nieuwe vrijwilligers.
Mocht u handig zijn met naald en draad en uw kennis en kunde willen delen met anderen gedurende een paar uurtjes per week, kom dan langs op het 'ons Anton Pieck Festival' in Velp. De koffie staat klaar! U kunt ook mailen met [email protected] .
Kieskleurig is een neutrale organisatie die zonder subsidie of andere overheidsgelden draait. De lessen worden gratis gegeven. De materialen die gemaakt worden zijn van stoffen en garens die anders de verbrandingsoven in gaan. Ook de naaimachines waarop genaaid wordt zijn allemaal tweedehands.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.