Netwerken en nieuwe profielfoto’s bij Open Coffee Velp op donderdag 10 oktober

04 okt , 20:04 Nieuws
open coffee
VELPOndernemers, freelancers, zzp'ers, studenten, en iedereen die droomt van een eigen bedrijf, is op donderdag 10 oktober 2024 welkom bij Open Coffee Velp. Dit netwerkevenement, bedoeld om nieuwe connecties op te doen, vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in lokaal 024 van het Astrum College aan de Gruttostraat 10. Bezoekers kunnen parkeren bij het nabijgelegen Biljoenbad.
Open Coffee Velp biedt een informele ontmoetingsplek om in contact te komen met andere ondernemers uit de regio. Onderzoek wijst uit dat netwerken essentieel is voor zakelijk succes: een rapport van de Europese Unie stelt dat kleine ondernemers die actief netwerken, tot wel 70% meer kans hebben om de eerste vijf jaar te overleven vergeleken met ondernemers die dit niet doen.

Nieuwe profielfoto door fotograaf Fenneke Visscher

Een bijzondere aanvulling tijdens deze Open Coffee is de aanwezigheid van fotograaf Fenneke Visscher. Zij biedt de bezoekers de kans om een professionele profielfoto te laten maken, wat vaak nuttig is voor een sterke online presentatie. Uit onderzoek van LinkedIn blijkt dat profielen met een goede profielfoto tot 21 keer vaker worden bekeken. Visscher neemt slechts een paar minuten per persoon om de deelnemers ontspannen en natuurlijk op de foto te zetten. Binnen enkele dagen ontvangen ze een e-mail met enkele foto’s, waarvan ze één gratis mogen kiezen.

Aanmelden en contact

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet verplicht, maar geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar [email protected]. Koffie en thee staan klaar en worden verzorgd door vaste kracht Henk Paul Hegeman, die voor liefhebbers ook koffie met opgeschuimde melk maakt.
De organisatie hoopt zo opnieuw een laagdrempelige en inspirerende ontmoeting te creëren voor ondernemers en belangstellenden uit Velp en omgeving.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.