Nieuw: Gezellige bijeenkomst voor mensen met fibromyalgie

21 jan , 16:36 Nieuws
ruilbeurs plaatjes 450 jaar rheden buurthuis de poort 2 06 2023 11
VELP - Vanaf februari 2024 wordt eens in de 2 maanden een bijeenkomst, in kleine kring gehouden, voor mensen met fibromyalgie.
Tijdens deze gezellige middag is er gelegenheid om verhalen, ervaringen, tips en adviezen te delen met anderen die ook fibromyalgie hebben. Er is ook ruimte om vragen te stellen over alles rondom fibromyalgie. (Fibromyalgie is een aandoening waarbij je last hebt van langdurige (chronische) pijn in je spieren en bindweefsel)
De bijeenkomsten staan in het teken van kennismaking, begrip, gezondheid en kracht en worden begeleid door ervaringsdeskundige vrijwilligers van de FES.
FES staat voor Fibromyalgie en Samenleving, de patiëntenorganisatie voor iedereen met de aandoening fibromyalgie en hun naasten. De FES behartigt de belangen van iedereen die direct of indirect met fibromyalgie te maken heeft.
De bijeenkomsten zijn ook voor niet-leden van de FES toegankelijk. Omdat een goed gesprek of lekker kletsen natuurlijk het beste gaat onder het genot van een kopje koffie of thee, is het 1e kopje op kosten van de FES.
Waar worden de bijeenkomsten gehouden?
Buurthuis De Poort,Heeckerenstraat 201, Velp. De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een lift aanwezig. Er is genoeg parkeerruimte in de directe omgeving aanwezig.
  • Voor wie?
    Voor mensen met fibromyalgie (ook niet-leden van de FES)
  • Wanneer?
    Op 19 februari 2024 is de eerste bijeenkomst. Informatie over verdere data kan je vinden via www.fesinfo.nl/activiteitenoverzicht
  • Hoe laat?
    De bijeenkomst is van 12:30 tot 14:30 uur .
  • Kosten?
    Voor leden van de FES zijn de bijeenkomsten gratis. Niet-leden van de FES kunnen de bijeenkomsten 2 keer gratis bezoeken.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.