NIO-netwerkbijeenkomst: Professionals daten met vrijwilligers

30 mei , 12:11 Nieuws
hallo weten we elkaar nog te vinden
RHEDEN/ROZENDAAL – Het NIO daagt zorg en welzijn professionals uit om te daten met vrijwilligersorganisaties. Deze NIO-netwerkbijeenkomst vindt plaats in de aula van Nieuw Schoonoord in Velp op dinsdag 4 juni 2024.
Ondertussen heeft al een flink aantal organisaties zich aangemeld, van de Formulierenbrigade van Humanitas tot de onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE Gelderse Poort en het telefoonteam van het MVT tot de vrijwilligerscoördinator van Innoforte en de professionals van ZEKER Financiële Zorg tot aan de consulenten van Saar Aan Huis.
Het NIO stimuleert met deze netwerkbijeenkomst dat organisaties 1-op-1 vertellen over hun (vrijwilligers)werk zodat ze elkaar in het werkveld beter gaan vinden en inwoners kunnen informeren waar ze terecht kunnen.

Signalen

Het NIO is een platform en netwerk voor vrijwilligersorganisaties in de gemeenten Rheden en Rozendaal. De NIO-kerngroep gaat altijd actief met de signalen aan de slag. Deze netwerkbijeenkomst komt voort uit één van de terugkerende signalen dat zowel professionals als vrijwilligers onvoldoende bekend zijn met het lokale aanbod ter ondersteuning van inwoners.

Bekend maakt bemind

Wanneer organisaties van elkaars projecten op de hoogte zijn, treden zij als vanzelfsprekend op als ambassadeur voor de ander. Deze netwerkbijeenkomst heeft een luchtig en informeel karakter met na afloop een heerlijk oriëntaals netwerk-buffet. Aanmelden via het [email protected] of 06 363 24 778.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.