Omgevingsvergunning tweede AZC Velp ter inzage

19 mei 2016, 18:28 Nieuws
arnhemsestraatweg 348 velp
Google
Voor het vestigen van een tijdelijke opvanglocatie voor asielzoekers aan de Arnhemsestraatweg 348 in Velp heeft de initiatiefnemer een omgevingsvergunning aangevraagd. Het college van de gemeente Rheden vindt het belangrijk om inwoners en belanghebbenden hierover actief te informeren.
Het is mogelijk om tegen het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning een zienswijze in te dienen. Op 25 mei wordt het ontwerpbesluit gepubliceerd op de digitale website rheden.nieuws.nl in de publicatie van de bekendmakingen van de gemeente Rheden en in de Regiobode. Vanaf 26 mei tot en met 8 juni ligt het ontwerpbesluit ter inzage. In deze 2 weken kan iedereen een zienswijze indienen.
Na sluiting van de termijn neemt het college een definitief besluit over het al dan niet toekennen van de omgevingsvergunning. Op dit definitieve besluit kan daarna bezwaar worden ingediend. Iedereen die vragen heeft over de procedure of de stukken wil inzien, kan contact opnemen met de gemeente op telefoonnummer (026) 49 76 911.