Omleiding Buurtbus Dieren Noord-Oost

11 mrt 2023, 15:33 Nieuws
buurtbus spankeren dieren
DIEREN - Door de afsluiting van een groot deel van de Harderwijkerweg kan buurtbus lijn 526 (station - Dieren Noordoost v.v.) niet via de Imboslaan en de Domeinlaan rijden. Daardoor vervallen aan de Imboslaan de haltes ’Meidoornlaan’, ’Vogelplantsoen’ en ’Crematorium / Do­meinlaan’ en aan de Domeinlaan de gelijknamige halte en de halte ’Beverodelaan’.
De omleiding geldt minstens tot en met vrijdag 17 maart 2023, of langer als de werkzaamheden vertraging oplopen. Om toch passagiers naar Dieren Noordoost te kunnen brengen, rijdt de bus vanuit de Industrielaan via de Meidoornlaan en de Cederlaan rechtstreeks naar de rotonde in de Harderwijkerweg. Vanaf daar rijdt hij langs de gewone route terug naar het station.
Anders dan de „grote” bus mag de buurtbus overal langs de route stoppen om passagiers in- of uit te laten stappen, uiteraard alleen wanneer dat veilig mogelijk is. Mensen die tussen de haltes in willen opstappen, moeten de chauffeur wel tijdig een duidelijk stopteken geven.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.