Omleiding buurtbus in Dieren Noordoost

18 feb 2023, 17:09 Nieuws
buurtbus 526 wwwbbsd nl
www.bbsd.nl
DIEREN - Wegens werkzaamheden aan de Meidoornlaan en de afsluiting van de kruising Imboslaan / Harderwijkerweg rijdt lijn 526 van buurtbus Spankeren/Dieren een aangepaste route van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 februari 2023.
Komend vanaf het station rijdt de bus vanaf de Imboslaan via Vogelplantsoen, Geitenbergweg, Adm. Helfrichlaan, Beverodelaan en Domeinlaan tot aan halte Beverodelaan aan het einde van de Domeinlaan. Via de rotonde Domeinlaan / Harderwijkerweg / Cederlaan keert de bus, om via Domeinlaan, Imboslaan, Beverodelaan, Adm. Helfrichlaan en Geitenbergweg de gewone route naar het station weer op te pakken in de Lindelaan.
Hierdoor vervallen deze haltes: Cederlaan (op de rotonde), Abelenlaan (aan de gelijknamige straat), aan de Meidoornlaan de haltes Olmenhof, Larixhof en Sparrenhof, aan de Industrielaan de haltes Imboslaan Industrielaan (bij de hoek met de Imboslaan) en Industrielaan (bij de hoek met de Geitenbergweg), en aan de Geitenbergweg de gelijknamige halte bij de hoek met het Vogelplantsoen.
Bron: PR & Communicatie van BuurtBus Spankeren Dieren
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.