Ondernemersmarkt bij Ons Huis in Rheden

07 mei 2019, 13:03 Nieuws
ondernemersmarkt ords0
ORDS
RHEDEN - Ondernemersvereniging Rheden en De Steeg, kortweg ORDS, organiseert voor het eerst een ondernemersmarkt.
In de grote zaal van Ons Huis zullen enthousiaste ondernemers en zelfstandigen, hun kennis, ervaring en advies aan zowel de inwoners van Rheden als de mede-ondernemers laten zien.
Door gebruik te maken van een tafel in de zaal creëren de ondernemers een plaats waar ze rustig met de bezoekers in gesprek kunnen gaan, hun onderneming in het openbaar kunnen laten beleven of het juiste advies met u kunnen delen.
Ook zijn er speciaal voor deze avond verschillende acties of aanbiedingen te vinden bij de grote verscheidenheid aan deelnemers.
Mocht u nieuwsgierig geworden zijn wat Zelfcetera Coaching, Rijschool Anita, Het Wapen van Rheden, Schoonheidssalon Nicole Yvon, De Haaknaald, Ciss Bloemen, Droomhuis makelaars, Signature of The Feel Good Factory u te bieden heeft?
Of vraagt u zich af wat u kunt verwachten bij De Heeren van Rheden, Schoonheidssalon Angela, Yogatuin Rheden, Ami Kappers, PROAS, Interbeek of Movetek compressiezorg? En weet u eigenlijk wat De Twinkel schoonheidssalon, Podozorg, Veluwezoom makelaars, Voetverzorging Enklaar, Manueel therapie Rheden, schoenmakerij Nijenhuis, De Protestantse Kerk, Sport-en Healthclub De Cirkel, Welness Sportmassage, Jolien begeleiding op maat of Medisch Pedicure en Voetreflexzone therapie nou precies inhoudt?

Vragen staat vrij, net als de entree op deze bijzondere ondernemersmarkt.

Deze ‘markt’ wordt georganiseerd op dinsdag 14 mei van 18.30 tot 21.30 uur in Cafézaal Ons Huis, aan het Mr. B van Leeuwenplein in Rheden. Entree is gratis.
Mocht jij als ondernemer ook gezien willen worden op deze ondernemersmarkt, neem dan contact op met Heleen Enklaar per mail [email protected]