Ook bedrijventerreinen in Velp krijgen glasvezel

16 aug 2022, 14:11 Nieuws
glasvezel in velp
VELP - De afgelopen periode heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in Velp. Het aantal aanmeldingen is voldoende om glasvezel aan te kunnen leggen.
Delta verwacht in het derde kwartaal van 2022 te kunnen starten met de aanleg; dit betekent dat de ondernemers en bewoners naar verwachting in het vierde kwartaal kunnen profiteren van de voordelen van snel glasvezelinternet.
In de woonwijken van Velp is DELTA Netwerk al gestart met de voorbereidingen om daar glasvezel aan te leggen. Nu zijn dus ook de bedrijventerreinen aan de beurt.
De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen ruim voor de start van de aanleg meer informatie over de planning van de graafwerkzaamheden. Bij vragen kunnen zij terecht op de website deltanetwerk.nl/zakelijk of contact opnemen met DELTA Netwerk via 088 – 63 800 88.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.