Open Coffee Velp 22 september 2022

09 sep 2022, 10:57 Nieuws
logo open coffee velp
VELP - Hoog tijd voor ondernemers, in en om de gemeente Rheden, om na de vakantie weer echt aan hun netwerk te gaan werken. En waar kan dat beter dan bij Open Coffee Velp? Alle ondernemers, groot en klein, starter of al door de wol geverfd, zzp'er of freelancer? Ze zijn op donderdag 22 september aanstaande allemaal van harte welkom tussen 10 en 12 uur bij Brasserie Hugo’s in Velp.
Je hoeft geen lid te zijn, je betaalt geen contributie, je betaalt alleen je eigen koffie of thee. Wil je wat bijdragen in de kosten van de organisatie, dan kun je altijd een donatie doen in een van de spaarvarkens die altijd klaar staan.
Aanmelden vooraf is niet verplicht maar wel handig. [email protected] .
Wees voorzichtig, want Corona is nog altijd niet verdwenen. Dus mocht je je niet helemaal fit voelen, blijf dan deze keer thuis. In oktober is er weer een bijeenkomst.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.