Open Coffee Velp donderdag 13 juli 2023

06 jul 2023, 10:45 Nieuws
logo open coffee velp
VELP - Alle ondernemers, groot en klein, starter, door de wol geverfd of mensen met plannen om 'iets' voor zichzelf te beginnen, zijn van harte welkom op de Open Coffee Velp bijeenkomst van donderdag 13 juli 2023.
Kom tussen 10.00 en 12.00 uur naar het Ondernemershuis in het ATlab, Gruttostraat 1. Je hoeft geen lid te zijn, je hoeft geen contributie te betalen. Je hoeft zelfs je koffie of thee niet te betalen. Een bijdrage in het spaarvarken ter bestrijding van de kosten van website en hosting wordt wel heel erg op prijs gesteld.
Speciale gast:
Deze maand is Marielle Bremer-Jansen van www.be-your-own.nl de speciale gast.
Zij helpt mensen en ondernemers weer te worden wie ze in hun basis zijn. Door ‘familieopstellingen’ begeleidt ze mensen met het opruimen van blokkades (angst, verdriet, trauma), negatieve overtuigingen en patronen om zo hun levensvreugde weer te hervinden. "Je familiesysteem is daarbij belangrijk, omdat je in je jeugd patronen, rollen en overtuigingen ontwikkelt die je in je latere relaties ook weer tegen komt. Vanuit deze systemische blik (binnenwereld versus buitenwereld) geef ik inzicht, help oud zeer helen en geef handvatten om nieuwe stappen te zetten."
Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Dat kan via [email protected]
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.