Open Huisweek Studio26 Velp, Welke dans-, theater-, muziek- of sportles probeer jij?

16 aug , 18:38 Nieuws
open huisweek studio26
VELP - Van klassiek ballet, breakdance of musical tot muziekproductie, drumles of freerunning. Tijdens de Open Huisweek van Studio26 kun je diverse dans-, theater-, muziek- en sportlessen proberen.
Van zaterdag 31 augustus tot en met vrijdag 6 september 2024 ben je van harte welkom aan de Larensteinselaan 26-D in Velp. Je kunt zes dagen lang kennis maken met het gevarieerde aanbod voor jong en oud. Het deelnemen aan groepslessen dans, theater en sport zijn gratis.
Wil je een proefles muziek volgen? Tegen een gereduceerd tarief kun je een introductieles naar keuze inplannen.

Kunst moet laagdrempelig zijn

Studio26 vindt het belangrijk om ook gezinnen met minder ruime financiële middelen een kans te geven om gratis met podiumkunsten in aanraking te komen. Mensen die vervolgens graag op les willen, kunnen ook terecht met de GelrePas of een vergoeding aanvragen bij stichtingen als het Jeugdcultuurfonds, Dullertsstichting of Stichting Leergeld.

Ruim aanbod cursussen

In 30 jaar is Studio26 uitgegroeid van lokale dansschool tot een groot podium voor creatieve industrie. Wekelijks verzorgt de studio een breed aanbod op het gebied van dans, theater, muziek en sport. Voor alle leeftijden en niveaus. Kleuterdans, jazz, muziektheater, pilates, gitaarles of zelfs bandcoaching, Welke les probeer jij?
Voorafgaand aan de les kan worden ingeschreven via het proeflesformulier. Dit is echter niet verplicht, maar wel aan te raden. Op het laatste moment nog een les volgen? Dat kan ook. Loop gerust eens binnen.
Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij de locatie, ruime studio’s en er kan in de foyer gezellig een kopje koffie worden gedronken.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.