Open Podium door Kunst in de Kerk Rozendaal

29 sep 2022, 19:03 Nieuws
2015 09 12 kerklaan herenkerk rozendaal 001
VELP/ROZENDAAL - Nadat corona twee jaar lang roet in het eten gegooid heeft, kan de werkgroep kunst in de Kerk (KIK) weer haar traditionele Open Podium in de kerk van Rozendaal organiseren.
Een middag waarop enthousiaste amateur- en (semi)professionele musici hun kunnen laten horen.
De organisatie heeft een prachtig en afwisselend programma samen kunnen stellen. Zang: zowel solo, duet als kleinkoor en instrumentale muziek: viool, cello, harp, dwarsfluit, piano en orgel. Bekende componisten zullen te horen zijn, zoals Haydn, Mendelssohn, Beethoven, Scarlatti, maar ook eigentijdse als Gorecki en Stephen Paulus. Het Ave Maria zal gezongen worden, maar ook Nederlandse liederen, deels eigen composities. Kortom voor elk wat wils!
Het concert begint zondagmiddag 16 oktober om 15.00 uur en de toegang is vrij. Na afloop praten de deelnemers en bezoekers na met de musici onder het genot van een glas en een hapje.
Plaats: Kerklaan 15, Rozendaal. Organisatie: de werkgroep Kunst in de Kerk (KIK)
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.