Openluchtzwembad in Rheden weer open!

02 mei 2023, 11:04 Nieuws
opening openluchtzwembad rheden 2023
RHEDEN - Afgelopen zaterdag 29 april opende wethouder Ronald ter Hoeven officieel het buitenbad in Rheden aan de IJsselsingel 7.
"Zwembad Rheden is weer open! Het ziet er weer prachtig uit met dank aan alle medewerkers en onze geweldige vrijwilligers. Dit jaar is er extra geïnvesteerd om het zwembad nog leuker te maken voor o.a. gezinnen." Na een kort welkomstwoord waarin hij aangaf hoe belangrijk een zwembad is, dook hij zelf het water in om vervolgens een oranje lint door te knippen. Ondanks het wat mindere weer was hij niet de enige zwemmer. Na afloop bedankte wethouder Ronald ter Hoeven de vrijwilligers voor al het werk dat zij doen voor het zwembad. Dit ging vergezeld van een kop koffie en een taartje.

Winactie

In alle vroegte waren er die ochtend twee gouden munten verstopt in het zwembad. Deze werden gevonden en opgedoken. Voor de winnaars was er een gratis seizoensabonnement.
Kijk voor de openingstijden en de tarieven van het zwembad op Sport in Rheden | Openingstijden .
opening openluchtzwembad rheden 2023 1
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.