Otto Wilgenhof Nederlands Seniorenkampioen schaken 2023

22 jul 2023, 15:29 Nieuws
otto wilgenhof nederlands seniorenkampioen schaken 2023 1
Otto Wilgenhof is Nederlands seniorenkampioen (50+) geworden. In de slotronde versloeg de ASV-er (Arnhem) Erik van den Dikkenberg en eindigde zo op 5,5 punt. Concurrent Theo Wijnhoven (Pion Groesbeek) bleef tegen Jaap Vogel (ASV) op remise steken. De Groesbeker won daarmee wel het veteranenkampioenschap (65+). Jaap Vogel (ASV) eindigde net als Folke van Dorp (Calissa Elburg) op 4,5 punt. Folke deelde het punt met Dirk Hoogland die op 4 punten afsloot.
De prijzen werden door Wethouder Ronald ter Hoeven gemeente Rheden met een positief verhaal over dit 49e Seniorentoernooi, maar ook over de twee komende toernooien. Te weten het 53e Open NK Schaken dat maandag 23 juli begint en het Open Jeugd NK die op 4 augustus 2023 voor de eerste maal in Dieren gaat plaatsvinden. Dieren gedurende 4 weken middelpunt van schakend Nederland. Hij feliciteerde de prijswinnaars van harte en complimenteerde de organisatie en de vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken.
Toernooidirecteur Ap Lammers dankte de deelnemers/sters voor hun deelname en nodigde allen uit om de date voor het 50e jubileumtoernooi in de agenda te noteren en anderen ook te attenderen op dit leuke, spannende en gezellige toernooi.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.