PlusBus Rheden/Rozendaal gaat weer rijden

26 mei 2021, 19:09 Nieuws
plusbus rheden rozendaal
RHEDEN/ROZENDAAL - Na ruim 7 maanden van stilstaan gaat de PlusBus Rheden/Rozendaal op maandag 7 juni weer rijden.
Met het afnemen van het aantal besmettingen, de hoge vaccinatiegraad van de doelgroep en van de chauffeurs van PlusBus Rheden/Rozendaal alsmede het weer hervatten van diverse soorten dagbestedingen, in welke aangepaste vorm dan ook, die weer gaan opstarten of al opgestart zijn. Zo ook het dokters- en ziekenhuisbezoek.
Uiteraard zullen nog wel de veiligheidsregels, zoveel als mogelijk is, in acht moeten worden genomen. Dat wil zeggen zeker niet meer dan 2 passagiers in een bus tegelijk vervoeren en de beschermingsmiddelen gebruiken. Zo zullen de passagiers en chauffeurs nog steeds mondkapjes moeten dragen. Deze zullen door de passagiers zelf aangeschaft moeten worden. Als men deze niet bij zich heeft is het mogelijk om via de chauffeur een mondkapje aan te schaffen. De chauffeurs zullen er zorg voor dragen dat na elke rit de zitplaatsen en aanraakplekken ontsmet worden. Daarnaast zoveel als mogelijk is digitaal, dus met de betaalkaart betalen.
De planning zal vanaf dinsdag 1 juni tijdens de normale uren van 9.30 uur tot 11.30 uur tel nr. 026-3707071 weer bemand zijn zodat u op deze tijden uw rit kunt bestellen.
Via de site, www.plusbusrhedenrozendaal.nl is dit ook mogelijk d.m.v. het bestelformulier en als laatste via de mail op [email protected].
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.