Pop ontmoet Musical in Ellecom: Concert Sursum Corda en Popkoor Backcorner

03 okt , 18:30 Nieuws
2015 09 13 de friedhof dorpskerk ellecom 001
rheden.nieuws.nl, Theo Jansen
ELLECOM – Op zondag 20 oktober 2024 treden het gemengde zangkoor Sursum Corda uit Ellecom en Popkoor Backcorner uit Zutphen samen op in de Nicolaaskerk in Ellecom. Het concert belooft een feest van pop-, musical- en Nederlandstalige muziek te worden, gebracht door meer dan 60 zangers.

Praktische informatie:

  • Locatie: Nicolaaskerk Ellecom, De Friedhof 6
  • Tijd: Zaal open om 14.00 uur, aanvang concert om 14.30 uur
  • Kosten: €10,- aan de deur

Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele zitplaatsen beschikbaar!

Sursum Corda is een gemengd zangkoor uit Ellecom. Het koor bestaat al geruime tijd en richt zich op het brengen van muzikale optredens in de regio. Ze organiseren regelmatig concerten en andere muzikale activiteiten, waarbij zowel klassieke als moderne stukken worden gespeeld. Sursum Corda is actief in het verenigingsleven van Ellecom en draagt bij aan lokale evenementen en festiviteiten. Het koor staat open voor verschillende leeftijden en muzikanten van uiteenlopende niveaus.
Popkoor Backcorner uit Zutphen is een enthousiast koor dat zich richt op moderne popmuziek. Het koor bestaat uit een diverse groep zangers die onder professionele leiding staan en regelmatig optredens geven in de regio. Ze brengen bekende popnummers ten gehore, vaak in energieke en pakkende arrangementen. Naast popmuziek zingt Backcorner ook nummers uit musicals, wat hun repertoire afwisselend en aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. Het koor staat bekend om zijn gezellige sfeer en de kwaliteit van hun optredens.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.