Prins Stan de 1e zwaait ook dit jaar de scepter bij CV. De Heiknüüters

14 nov 2022, 13:37 Nieuws
prinsenbal cv de heiknuuters prins stan de 1e 12 11 2022 1
RHEDEN - Nadat leden van de carnavalsvereniging 2 jaar vanwege de corona niet of nauwelijks een echt feestje konden bouwen, was het afgelopen zaterdag 12 november eindelijk tijd voor een echt Prinsenbal bij Cv. De Heiknüüters.
Gelukkig wisten vele carnavalsvrienden, waaronder een 3-tal bevriende verenigingen uit de omgeving, de weg naar de feestburcht Ons Huis nog te vinden, waardoor de feestzaal er overvol en erg gezellig was.
Velen hebben weer zoals gewoonlijk van een gevarieerd programma kunnen genieten met sketches, dansen en muziek. Uiteraard werd op ludieke wijze afscheid genomen van Prins Stan de 1een zijn Prinses Kim. In zijn afscheidsspeech memoreerde Prins Stan nog eens aan het voorbije jaar waarin door corona veel feesten niet door konden gaan. Maar van de feesten die wel door gingen hebben we 100% genoten. Met een leuke act werd voor hen het Prinsenjaar afgesloten en werden de bij behorende attributen ingenomen. Ook werden zij in het zonnetje gezet met een afscheidslied.
Na een korte pauze was het tijd voor weer een leuke act, de zwarte hoepels. Hoewel het eerst een dansact leek te worden, kwam plots het nieuwe Prinsenpaar van onder de hoepels tevoorschijn. Wat velen al hadden vermoed hadden was het echter geen nieuw Prinsenpaar, maar bleef Prins Stan de 1egewoon nog een jaar in functie. Omdat ze echter al afgetreden waren moesten ze weer helemaal volgens het vastgestelde protocol geïnstalleerd worden. Ook werd er een nieuwe proclamatie voorgelezen die werd beëindigd met het motto voor het komende carnavalsjaar: “Lach, leef en geniet, de laatste ronde kennen wij niet”.
Hiermee kwam er een einde aan het officiële gedeelte en kon iedereen het Prinsenpaar feliciteren en werden de onderscheidingen uitgereikt.
Alle aanwezigen waren het er over eens dat het een mooi begin was van wat hopelijk een fantastisch carnavalsseizoen gaat worden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.