Regenachtig weer speelt Dierense Dwaze Dag parten

02 jul 2023, 10:41 Nieuws
dierense dwaze dag 01 07 2023 0
rheden.nieuws.nl
DIEREN - Op zaterdag 1 juli vond onder helaas regenachtige omstandigheden het evenement "Dierense dwaze dag" plaats, wat resulteerde in minder bezoekers dan gehoopt. Desondanks was er volop entertainment, verbinding en plezier.
Veel verenigingen, ondernemers en particulieren presenteerden zich met een stand om het winkelende publiek enthousiast te maken voor hun vereniging. Ze vroegen mensen om lid te worden of hen te steunen door een artikel uit de kraam te kopen of te sponsoren. Ook gaven ze geïnteresseerden informatie over hun club. Dit was een mooie manier om kennis te maken met verschillende verenigingen, zowel voor jong als oud.
Nieuw was ook de rommel- en kleedjesmarkt voor particulieren en kinderen aan de Diderna. Voor de kinderen was er ook van alles te beleven: Clown Makkie maakte hen blij met zijn ballonnenkunstwerken, ze konden zich laten schminken, een rondje maken in de draaimolen of zich vermaken op het luchtkussen.
Op het Callunaplein waren diverse muzikale optredens op het podium voor de tent, waar men heerlijke drankjes en hapjes kon nuttigen van de plaatselijke horeca. De "Dierense dol dwaze dag" was te bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur en werd georganiseerd door Happy Event.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.