Regiobode kiest voor een nieuwe bezorger: de Reli Groep

20 jan , 14:54 Nieuws
regiobode kiest voor een nieuwe bezorger de reli groep
REGIO – Reli Groep neemt de verantwoordelijkheid voor de verspreiding van de Regiobode op zich. In deze nieuwe samenwerking is het doel de bezorging van de krant, die de laatste tijd niet aan de verwachtingen voldeed, weer op het juiste spoor te krijgen.
De Regiobode wil dit graag bereiken in samenwerking met de huidige bezorgers, die worden uitgenodigd zich aan te melden bij de Reli Groep .

Huidige bezorging niet zoals gewenst

Op dit moment verloopt de bezorging van de krant niet zoals de medewerkers en de directie van de Regiobode wensen. Ondanks de toewijding en energie die in het maken van de krant wordt gestoken, komt deze niet altijd netjes bij iedereen thuis op de mat terecht. Ondanks vele gesprekken, klachten en meldingen is het niet gelukt om de bezorging op het gewenste niveau te brengen. Daarom heeft de Regiobode besloten om samen te werken met een ander verspreidingsbedrijf: de Reli Groep .

Voor de bestaande bezorgers is er goed nieuws.

De Regiobode wil de huidige bezorgers die via All-inn Verspreidingen werken, niet verliezen en nodigt hen uit zich aan te melden bij Reli Groep. "Het streven is om hen dezelfde wijk en vergoeding te bieden, met de nadruk op continuïteit en waardering voor hun inzet. Aanmelden is eenvoudig en kan via reli.nl . meldt je huidige wijk aan bij [email protected] of via WhatsApp naar 06-34596964. Meld je huidige vergoeding bij Reli Groep en één van de bezorgcoördinatoren van Reli Groep nemen contact met je op," aldus Reli.

Nieuwe bezorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

De Regiobode bezorgen kan al vanaf 13 jaar. Reli Groep waardeert haar bezorgers met een tijdsvergoeding, gekoppeld aan het minimumloon voor bezorgers. Voor bezorgers tot 18 jaar geldt een minimale vergoeding van 7,50 euro per uur, gevolgd door het Wettelijk Minimumloon.

Overgang naar de Reli Groep is een waardevolle stap

In de zoektocht naar een nieuwe verspreider die tot op heden in handen was van All-inn Verspreidingen, kreeg de Regiobode van diverse kanten de aanbeveling voor de Reli Groep . Dit bedrijf begon in 1978 als een bescheiden onderneming en groeide uit tot een vooraanstaande speler in de verspreidingssector. Met wekelijkse verspreiding van folders en kranten belooft Reli Groep een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het toevoegen van de titels van de Regiobode BV aan hun portefeuille beschouwt Reli Groep als een waardevolle stap. Ze kijken uit naar een succesvolle samenwerking en blijven zich inzetten voor de hoogste standaard in bezorging.

Nog steeds bezorgklachten?

Bij eventuele bezorgklachten streven alle betrokken partijen ernaar de overgang naar het nieuwe verspreidingsbureau zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht de krant onverhoopt niet bezorgd worden, laat het de Regiobode dan weten via [email protected] , zodat de Regiobode en Reli Groep
samen kunnen werken aan een verbeterde verspreiding.
Wil je meer informatie of je aanmelden? Bel dan met 0184-414539, stuur een e-mail naar [email protected] of kijk op reli.nl .
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.