Repair Café Dieren 25 juli

19 jul , 13:25 Nieuws
repaircafe pleister dieren
DIEREN - Repair Café Dieren draait om het (samen) repareren van allerlei spullen. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om reparaties uit te voeren op kleding, kleine meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.
Alleen spullen die u onder uw arm kunt meenemen, alsmede fietsen en rollators, komen in aanmerking. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met kennis en vaardigheden op allerlei terreinen.
Bezoekers nemen van thuis hun kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.
Repair Café Dieren is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Hiermee betalen ze onder andere de huur en kunnen ze nieuw gereedschap aanschaffen.
Donderdag 25 juli van 19.00 tot 21.00 uur is Repair Café Dieren in de Oase, Ericaplein 1
Er zijn honderden Repair Cafés in Nederland en België, allemaal met hetzelfde doel: spullen repareren om langer te kunnen gebruiken. Verminder de afvalberg en leef duurzamer. Contact: [email protected]
 Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.