Repair Café Dieren opent deuren op zaterdag 12 oktober

04 okt , 18:40 Nieuws
2021 10 09 repair cafe dieren 3
rheden.nieuws.nl
DIEREN – Heeft u een kapot apparaat, een stuk kleding of zelfs een fiets die een opknapbeurt nodig heeft? Op zaterdag 12 oktober 2024 tussen 14.00 en 16.00 uur organiseert het Repair Café Dieren weer een middag vol herstelwerk in de Oase, aan het Ericaplein 1 in Dieren. Het concept van het Repair Café biedt een laagdrempelige manier om defecte spullen nieuw leven in te blazen, waarbij duurzaamheid en herstel centraal staan.
Bezoekers kunnen terecht met kleine huishoudelijke apparaten, textiel, fietsen en rollators. Grotere spullen kunnen helaas niet worden aangenomen, maar voor deze middag staat een enthousiast team van vrijwilligers klaar om kleinere items onder handen te nemen. Alle binnengebrachte reparaties worden bij aankomst geregistreerd, waarna bezoekers in de wachtruimte kunnen plaatsnemen. Hierbij zijn de wachttijden afhankelijk van de beschikbare reparateurs en hun expertise, niet van het tijdstip waarop u aankomt.
Het Repair Café Dieren draait volledig op vrijwilligers, elk met hun eigen technische specialismen. De organisatie is daarom altijd op zoek naar mensen die affiniteit hebben met techniek en interesse hebben om als reparateur mee te helpen. Bent u handig met apparaten of naald en draad en draagt u duurzaamheid een warm hart toe? Overweeg dan om vrijwilliger te worden bij het Repair Café. U kunt eenvoudig kennismaken door tijdens een bijeenkomst langs te komen of contact op te nemen via e-mail.
Praktische informatie:
  • Locatie: De Oase, Ericaplein 1, Dieren
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Kosten: Deelname is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
  • Contact: Voor vragen of om u aan te melden als vrijwilliger, mail naar [email protected]
Bezoek het Repair Café voor een gezellige en nuttige middag, en help tegelijkertijd de afvalberg te verkleinen!
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.