#RHEDENNIEUWSISERVOORJOU laat creatieve ondernemers uit gemeente Rheden zien!

28 mrt 2020, 16:21 Nieuws
rhedennieuwsiservoorjou
Rheden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. We gaan dat doen met de hashtag #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit gemeente Rheden in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in gemeente Rheden! We lichten er iedere dag enkele uit, maar weten dat er in onze gemeente veel meer creatieve ondernemers zijn!
Ben jij een van die creatieve ondernemers? Gebruik dan op social media de hashtag #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht! Je mag natuurlijk ook mailen naar [email protected] om daar je initiatief of actie aan te melden!


Yoga Intermezzo

Yoga Intermezzo geeft vanwege de coronacrisis sinds deze week online stoelyogalessen via de website: http://www.yogaintermezzo.com/ . Steeds meer senioren zijn tegenwoordig in het bezit van een computer. En iedereen vindt het erg fijn om elkaar weer te zien via het computerscherm en ook samen weer te bewegen. Een aantal reacties van deelneemsters: "ik ben zo blij om weer samen te kunnen bewegen" en "wat ontzettend fijn dat je dit doet" .


Landwinkel de Munnikenhof

aan de rand van het mooie Rheden, is in deze moeilijke periode gewoon open voor de lekkerste boodschappen, lekkernijen en cadeaupakketten. Indien gewenst kunt u uw bestelling doorgeven via telefoon (026-4952159) of mail naar [email protected]
. Ook kan dan besproken worden of u de bestelling op komt halen (pick-up-point) of laat bezorgen op een afgesproken tijdstip., Landwinkel De Munnikenhof, Brinkweg 30a, Rheden.


Pannekoekhuis Strijland

Sinds het begin van de coronacrisis is Pannekoekhuis Strijland aan de Arnhemsestraatweg te Rheden gesloten. Het bedrijf is direct gestart met het bezorgen van pannenkoeken, in verband met de coronacrisis. Pannekoekhuis Strijland biedt u de mogelijkheid om uw pannenkoek dagelijks tot nader order tussen 16.00 uur en 19.00 uur af te halen of bij u thuis te laten bezorgen (alleen in de gemeente Rheden). Vanaf de 2e pannenkoek ontvangt u € 1,50 korting per pannenkoek. Het doorgeven van bestellingen graag alleen telefonisch tussen 16.00 uur en 19.00 uur op 026-4951382 of aan het afhaalloket.


Restaurant De Peerdestal

Vanwege de gedwongen sluiting biedt Restaurant De Peerdestal
in Ellecom, u de mogelijkheid om enkele gerechten bij hen af te halen voor thuis...: De vermaarde carpaccio van gemarineerd rundvlees, de Italiaanse tomatensoep en bospaddenstoelensoep en een heerlijke curry. De soepen en curries zijn eenvoudig thuis op te warmen. Ook kunt u aan uw bestelling een heerlijke fles wijn toevoegen en ontvangt u een korting van 50% op alle wijnen op de wijnkaart.


Boekhandel Jansen & de Feijter

Bij Boekhandel Jansen & de Feijter kunt u natuurlijk nog steeds ook in de boekhandel terecht, er zijn speciale voorzieningen getroffen die dit mogelijk maken. Online bestellen kan via de website: www.eenpassievoorboeken.nl en er wordt gratis bezorgd. Bellen kan ook: 026 - 362 89 59.
  • Heb jij ook een product, initiatief, actie of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected] .
  • Vergeet niet #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU te gebruiken in jouw Social Media kanalen
  • Het nieuws van nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina , volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .