Schildercursus ‘Het huis van je leven’ in Ons Raadhuis Velp

06 jul 2023, 22:26 Nieuws
ons raadhuis
VELP - Op dinsdag 8 augustus start de schildercursus ‘Het huis van je leven’ in Ons Raadhuis. In deze lessenserie ga je ‘Het huis van je leven’ schilderen. Je beeldt drie tot vijf kamers af die symbool staan voor de herinneringen van je eigen verhaal. Dit is uiteindelijk één 2-dimensionaal schilderij waarvan je zelf de grootte bepaalt. Dus klein werk of juist groot is allemaal goed.
In de lessen van de cursus zit een zachte opbouw. Waarin je bijv. eerst schetst en dan begeleid de stappen zet naar het uiteindelijke resultaat. Nadat je hier bijna vijf maanden met elkaar aan hebt gewerkt is er een mogelijkheid om dit werk te delen in de vorm van een expositie die Ons Raadhuis organiseert.
Docent Suzan Spoelstra heeft dit project bedacht en staat te popelen om jullie met dit traject te gaan begeleiden, stimuleren en ondersteunen. Of zoals ze het zelf zegt: ‘Ik neem u graag mee’.
Suzan Spoelstra licht op de eerste les op dinsdag 8 augustus de cursus toe en zal dan alle vragen beantwoorden en onduidelijkheden wegnemen. Dan kunt je alsnog besluiten of je wilt deelnemen. Spreekt het je aan? Heb je interesse? Kom dan op dinsdag 8 augustus om 14.45 naar Ons Raadhuis voor de eerste les.
  • Wat: Schildercursus ‘Het huis van je leven’ onder leiding van Suzan Spoelstra
  • Waar: Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, Velp
  • Wanneer: v.a. dinsdag 8 aug. t/m dinsdag 14 nov. elke dinsdag 14.45 – 16.15 uur
  • Toegang: € 7,40 leden, € 10,00 niet-leden per les, 1e keer gratis
  • Meer info: www.onsraadhuis.com
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.